top of page

Totaal ontstressen met

LIVE THE CONNECTION

Logo LTC RGB tagline.jpg

LIVE THE CONNECTION is een bijzonder krachtig instrument om gemakkelijk en effectief allerlei vormen van stress weg te nemen en liefdevol te leven met jezelf, met je omgeving en met wat er in je leven gebeurt.

We weten dat stress gezondheidsproblemen veroorzaakt en problemen in relaties, in de familie en op het werk. Stress betekent alle soorten irritatie, angst, ontgoocheling en kwaadheid maar ook eenzaamheid en isolement. 

 

De neurowetenschap leert ons dat we enkel in vrede kunnen zijn met onszelf en anderen wanneer de twee helften van onze hersenen samenwerken – dan hebben we een ‘verbonden brein’. Wanneer onze twee hersenhelften niet verbonden zijn, is ons brein in stress – dan werkt ons immuunsysteem niet goed, kunnen we ons moeilijk concentreren en zijn we niet aangenaam voor onszelf en onze omgeving, met alle gevolgen van dien. 

 

LIVE THE CONNECTION is een manier om allerlei vormen van stress op te heffen door de twee hersenhelften snel weer in verbinding te brengen. Patronen die je leven en je relaties belasten, leer je om te zetten in verbindende patronen die jezelf, je gezondheid en je relaties ten goede komen.

Organiseer je graag zelf een Workshop Ontstressen?

Ben je lid van een vereniging waar 'ontstressen' van pas kan komen, of heb je een vriendenkring waarvan je weet dat die wel oren hebben naar 'ontstressen'?

Stuur dan een mailtje via onderstaande link en nodig ons uit om een Workshop Ontstressen te komen geven.

Wij komen je graag het ABC van Ontstressen aanleren!

Live The Connection PRAKTIJK MOMENTEN

bottom of page