top of page

WIE BEN IK

 “In 2013 kwam ik in contact met een manier om stress en overtuigingen te transformeren. Door het toepassen van deze methode lukte het me om in enkele weken uit een burn-out te klauteren die toen al bijna een jaar aansleepte.

 

Vanaf dan ben ik gefascineerd door het onderbewuste en hoe dit een invloed heeft op ons leven. Hoe we het onderbewuste snel en eenvoudig kunnen veranderen en ermee kunnen samenwerken in plaats van dat we er het slachtoffer van zijn.

 

Ik ben dagelijks aan de slag met de de methoden die ik aanbied: ik begeleid mensen in individuele sessies en geef workshops.  Maar ook voor mezelf blijf ik ze toepassen.

Werken met het onderbewuste is één van de meest efficiënte en meest gebruiksvriendelijke manieren om tot fundamentele resultaten te komen die ik ooit ben tegengekomen. Ik wil ze daarom graag met zoveel mogelijk mensen delen.”

  • Persoonlijk

​Ik ben Veronika, een intussen gelukkig mens die ervaren heeft dat het leven niet altijd rozengeur en maneschijn is. En hoewel dat soms verdrietig zou kunnen stemmen, heb ik ontdekt hoe zelfs dat een diep geluk en vreugde niet in de weg staat.

Intussen ervaar ik elke dag opnieuw dat er toch voldoening kan zijn in het leven, wat er ook gebeurt!

Sinds een aantal jaren begeleid ik mensen die op zoek zijn naar de 'goesting' in hun leven of gewoon meer pit in hun leven willen. Ik doe dit door individuele coaching, vooral met het onderbewuste, maar ook door workshops te geven waarin je zélf de technieken aanleert 

Ik vind het heel fijn om met mensen een traject te gaan waarin ze zelfredzaam leren worden en waarin we samen kunnen bijdragen aan elkaars leven.

  •   Hoe ben ik gekomen waar ik nu ben?

 

Ik ben geboren in een gezin waar veel ruimte was voor zelfontplooiing. Bij ons thuis werden regelmatig cursussen georganiseerd rond persoonlijke groei & spiritualiteit , waar ik dan als jong meisje en dochter van… mocht aan deelnemen. Mijn ouders gaven me ook steeds de kans om mee te gaan naar de cursussen die zij volgden. Daar ben ik hen enorm dankbaar voor.

 

Helemaal tegenovergesteld liep het in mijn carrière. Tot 2014 ben ik steeds aan de slag geweest als administratief bediende in verschillende bedrijven. Heel business-gericht en commercieel dus.

Ik kwam telkens in bedrijven terecht waar er nood was om de werkwijze te vereenvoudigen of er was net implementatie van een nieuw systeem bezig. Ik werd telkens ingezet om een brug te vormen tussen directie en uitvoerend personeel, om de ideeën en visies van het hoger kader om te zetten in werkbare en aangename processen voor wie ze moest uitvoeren.

Daar ontdekte ik hoe fijn ik het vind om analyse te maken en oplossingen te bedenken om het werken zo efficiënt en aangenaam mogelijk te maken.

Hoe graag ik mijn werk ook deed, toch was er onderhuids steeds een gevoel dat ik niet op mijn plek zat.

 

Om de innerlijke balans tussen vreugde en ongenoegen terug in evenwicht te brengen, stortte ik mij op het dansen. 12 jaar lang gaf ik naast mijn job nog oriëntaalse danslessen. Daar kon mijn creativiteit en vrijheid wel gevierd worden.

 

Intussen besef ik dat alle voorbije jaren en ervaringen voorbereiding waren op wat ik nu doe. Het was ‘terrein verkennen’. Soms door de kantjes eraf te lopen, soms door zwaar op mijn bek te gaan.

Zo deedi ik in 2013 een burn-out. Als signaal dat ik er dringend eens aan mocht beginnen om wat van mijn leven te maken. Maar evengoed als signaal van totale uitputting om zo hard mijn best te doen op een weg waarvan ik diep vanbinnen voelde dat het de mijne niet was.

Ik ben toen 10 maanden ‘out’ geweest. Toen leerde ik ‘toevallig” een methode kennen om op onderbewust niveau stress en overtuigingen aan te pakken. Hiermee kreeg ik binnen een 10-tal weken weer 80% van mijn vroegere energie terug. Toen was dat voor mij een mirakel. Ik voelde weer dat ik LEEFDE, dat er terug een vonkje was aangegaan vanbinnen, dat mijn motor gestart was en de versnellingspook terug in ‘drive’ stond.

Omdat ik hier zo enthousiast over was, ben ik me in deze materie  gaan verdiepen en bekwamen om dit te kunnen delen met jou.

 

 

  • Welke dingen in het leven doen mijn ogen glinsteren? Waar word ik blij van? Wat maakt mijn leven de moeite waard?

 

Ik word helemaal blij wanneer ik levensgebeurtenissen kan observeren, analyseren en kijken hoe het beter kan (en “beter” vul je zelf maar in: sneller, leuker, efficiënter, makkelijker, vreugdevoller, …)

Ik hou van luisteren, kijken, ont-dekken. Het Leven zelf is mijn hobby geworden: creatief en out-of-the-box kijken naar dagdagelijkse gebeurtenissen om dan te delen met anderen hoe we meer plezier, meer voldoening kunnen ervaren.

In mijn vrije tijd hou ik (nog steeds) van dansen. Omdat dansen lijkt op het Leven: met een zo minimaal mogelijke inspanning, een zo groot mogelijk effect creëren. En uiteraard is dat genieten!

Ik reis ook zeer graag. En overal waar ik ben kan ik er enorm van genieten om naar schoonheid te kijken in architectuur, natuur, kunst, muziek, mensen, …

 

 

  • Wat maakt dat mensen kiezen om een workshop of coaching bij mij te volgen?

 

Dit is wat ik zelf zeg:

Ik ben van nature analytisch en praktisch ingesteld. Wanneer er een vraag is naar iets, schiet mijn hele wezen meteen in actie om daarvoor de meest praktische en werkbare oplossing te vinden. Dat gaat helemaal automatisch 😊

Als danslerares leerde ik hoe je het beste mensen zelf laat ontdekken hoe zij een bepaalde beweging uit moeten voeren. Ik leerde om aanwezig en beschikbaar te zijn als het nodig was maar ook dat iedereen alles in zich heeft om het zelf te kunnen doen. Dit pas ik nog steeds toe: ik ben graag een wegwijzer op jouw levenspad en indien nodig rij ik graag een eindje met je mee, maar je wagen besturen en gas geven moet je zelf doen 😊

 

Ik ga en sta voor een zo groot mogelijk resultaat met zo weinig mogelijk inspanning en terwijl we het onderweg zo aangenaam mogelijk maken. Dat doe ik door samen met jou te kijken wat jij aan kwaliteiten hebt en hoe je die kan inzetten zodat je er voldoening uit kan halen.

 

 

En dit is wat anderen zeggen:

 "Bij Veronika in de workshops voel ik dat ik helemaal mag zijn wie ik ben. Ik heb het gevoel dat ik me niet moet plooien naar een vast kader. Er is natuurlijk wel een kader, het kader van de workshop, maar toch geeft ze mij alle vrijheid en heb ik niet het gevoel te moeten passen in dat kader. In haar coaching trekt ze dat volledig door. Doordat ik zelf mijn resultaten haal, heb ik er nog meer voldoening van. En het geeft mij ook het vertrouwen dat ik het in de toekomst weer zal kunnen."

D.V. 41 jaar

 

 

  • Wat wil ik je nog meer vertellen?

 

Ik ben zelf op een punt geweest dat ik de zin verloren ben in het leven. Ik kan alleen maar dankbaar zijn dat ik het geluk had om die levensvreugde terug te vinden. En ik kan alleen maar blij zijn dat ik hierdoor een talent heb ontdekt dat ik nu kan delen met jullie: Omdat ik praktisch ingesteld ben dus het met werkbare manieren doe die weinig tijd & inspanning kosten.

Ik ben er mij van bewust dat het niet altijd mogelijk is om meteen en snel de grote veranderingen in ons leven kunnen doen. Het roer omgooien gaat meestal niet van de ene seconde op de andere.

Wat wel snel en eenvoudig kan, is de ervaring van de dingen veranderen en van daaruit stapsgewijze de grote veranderingen aan te pakken.

Terwijl ik deze weg ging, veranderde er aanvankelijk niet zoveel in mijn leven. Toch niet aan het uiterlijke: ik leefde nog in hetzelfde huis, had nog dezelfde vrienden, hetzelfde werk, …

Wat er wel snel en miraculeus veranderde was de kwaliteit van mijn leven: meer levensvreugde, meer comfort, minder irritatie en frustratie, dingen gingen meer vanzelf, mijn relaties met de mensen rondom mij verbeterden zienderogen. Kortom, dat diepe gevoel van ‘goesting’ in het Leven, dat is weer helemaal terug!

Wat mensen zeggen...

NAME, TITLE

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

NAME, TITLE

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

NAME, TITLE

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

bottom of page